Horeca vrieskasten

Horeca vrieskast kopen?

Uw producten optimaal vriezen, koelen én verleidelijk presenteren aan uw klanten? Dat doet u met de vries- en koelmeubelen van Koeldeal. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid assortiment modellen van standaard tot maatwerk. En bij beide geldt uiteraard: Een onberispelijke kwaliteit in product én service. Dus welke vitrine, koel- of vrieskast u ook kiest, wij zorgen voor een perfecte match met uw winkel of horecazaak.

De stekkerklare vries- en koelmeubelen van Koeldeal worden ingezet bij horecazaken, supermarkten, banket- en bakkerswinkels, lunchrooms, visspeciaalzaken en ijssalons. Maar ook verenigingen en scholen weten ons te vinden voor hun apparatuur.

Weet u al wat u zoekt kijk dan snel in onze webshop en bestel direct. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen, geen probleem samen komen we tot de beste oplossing voor uw wensen!

Polar U-serie professionele 2-deurs vriezer RVS 1300L GA-U635
Polar U-serie professionele 1-deurs vriezer RVS 650L GA-U633
Polar U-serie 1-deurs vriezer met euronorm opslag 850L GA-GL181
Polar G-serie display vriezer met lichtkoof 412L GA-GH506
Polar G-serie display vriezer met lichtkoof 920L GA-GH507
Polar G-serie 2-deurs slimline RVS vriezer 960L GA-GD880
Polar G-serie 2-deurs vriezer RVS 1200L GA-G595
Polar G-serie 1-deurs slimline RVS vriezer 440L GA-G591
Polar G-serie 1-deurs vriezer RVS 600L GA-G593
Polar U-serie snelkoeler / snelvriezer 12kg / 8kg GA-DN492
Polar G-serie Gastro 2-deurs vriezer met gedeelde deuren 1200L GA-CW196
True T-23F-HC vrijstaande vriezer 651L GA-CW384

Snelle levering

Altijd gratis bezorgd

Hoge klantwaardering

Laagste prijs garantie

Horeca vrieskasten van Koeldeal

Bij Koeldeal vindt u een uitgebreid gamma aan professionele vriezers in verschillende modellen en formaten met zowel een dichte deur of een deur met glas. Een model met dichte deur dient eerder voor opslag van voorraad, een glazen deur wordt juist vaak gebruikt zodat uw producten direct uitgestald worden en de klanten een keuze kunnen maken alvorens de deur te openen. Dit werkt verkoop verhogend en tegelijkertijd energiebesparend.

Professionele vriezers hebben twee soorten koelsystemen, een geventileerde of statische koeling. Bij geventileerde koelingen wordt de gekoelde lucht gecirculeerd door een ventilator. Een vrieskast met statische koeling verspreid de koude lucht via de vaste gekoelde roosters of achterwand.

Verder kunt U kiezen tussen vrieskasten van roestvrij staal of met een witte coating aan de buitenkant. Bij intensief gebruik raden wij een roestvrije stalen afwerking aan, hoewel witte lak ook een prima optie kan zijn omdat deze zeker ook voldoet bij een wat minder intensief gebruik. Vaak is deze optie overigens ook wat lager in prijs.

Tips:
1: Maak de condensor regelmatig schoon om te voorkomen dat de motor uitvalt tijdens de zomerperiode.
2: Bespaar energie en ontdooi regelmatig uw diepvries. De ijsvorming in vrieskasten is niet alleen hinderlijk, het vreet ook veel energie. Het energieverbruik kan al gauw 10 procent hoger zijn bij een laagje van twee millimeter op het vrieselement. Regelmatig ontdooien voorkomt dus een hoge energierekening en zorgt er daarnaast voor dat schadelijke bacteriën zich niet in het ijs vormen!

Heeft u een horeca vrieskast ergens anders goedkoper gezien? 

Mail of bel T: 0850600 868 ons en we gaan met u een (koel)DEAL maken!