Koelwerkbanken

Koelwerkbank kopen?

Uw producten optimaal vriezen, koelen én verleidelijk presenteren aan uw klanten? Dat doet u met de vries- en koelmeubelen van Koeldeal. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid assortiment modellen van standaard tot maatwerk. En bij beide geldt uiteraard: Een onberispelijke kwaliteit in product én service. Dus welke vitrine, koel- of vrieskast u ook kiest, wij zorgen voor een perfecte match met uw winkel of horecazaak.

De stekkerklare vries- en koelmeubelen van Koeldeal worden ingezet bij horecazaken, supermarkten, banket- en bakkerswinkels, lunchrooms, visspeciaalzaken en ijssalons. Maar ook verenigingen en scholen weten ons te vinden voor hun apparatuur.

Weet u al wat u zoekt kijk dan snel in onze webshop en bestel direct. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen, geen probleem samen komen we tot de beste oplossing voor uw wensen!

Polar G-serie 2-deurs koelwerkbank 240L GA-U636
Polar G-serie koelwerkbank 4 laden 240L GA-U638
Polar U-serie werkbank koeling 2 deuren en 4 laden GA-GL456
Polar U-serie werkbank koeling 4 laden plus flessennest (8 flessen) GA-GL457
Polar U-serie werkbank koeling 6 laden GA-GL187
Polar U-serie werkbank koeling 4 laden GA-GL455
Polar U-serie werkbank koeling 2 deuren plus flessennest voor 8 flessen GA-GL189
Polar U-serie werkbank koeling 3 deuren en 2 laden GA-GL188
Polar U-serie 3-deurs werkbank met marmeren werkblad en euronorm opslag GA-GL182
Polar U-serie 2-deurs counter met euronorm opslag 427L GA-GL183
Polar U-serie werkbank koeling 1 deur en 2 laden GA-GL186
Polar U-serie 3-deurs counter met euronorm opslag 634L GA-GL184

Snelle levering

Altijd gratis bezorgd

Hoge klantwaardering

Laagste prijs garantie

Koelwerkbanken van Koeldeal

Een koelwerkbank is een combinatie van een werktafel en een koelkast waar aan de onderzijde lades of deuren zich bevinden. De koelwerkbank kan dus naast het gebruik als werkbank ook gebruikt worden om (half)gereed product te bewaren.
Bij Koeldeal hebben we verschillende koelwerkbanken voor u geselecteerd waarbij u kunt kiezen voor een hoog of laag model. Een hoog model is perfect geschikt als werktafel, het lage model leent zich dan weer beter om keukenapparatuur op te plaatsen. Natuurlijk is niet alleen de hoogte maar ook de diepte niet onbelangrijk, deze is met name afhankelijk van uw gastronorm platen!

Verder zijn onze werktafels standaard voorzien van roosters en zijn ze gemaakt van RVS waardoor ze lang mee gaan en makkelijk schoon te maken zijn. Maar als kenner én gebruiker bepaalt u natuurlijk wat u belangrijk vindt qua functionaliteit; Wilt u een automatische ontdooiing die ijsvorming aan de binnenkant van het koelvak voorkomt, zodat u flink wat tijd bespaart? Of zoekt u een model met zelfsluitende deuren voor een gunstig economisch en hygiënisch gebruik? Kortom, kijk rustig rond in onze webshop en vind de koelwerkbank naar uw wens en bestel deze direct. Wilt u eerst meer informatie of hulp bij de keuze? Neem dan contact op en we helpen u graag!

Heeft u een koelwerkbank ergens anders goedkoper gezien?
Mail of bel T: 0850600 868 ons en we gaan met u een (koel)DEAL maken!