Over ons

KoelDeal is leverancier van innovatieve en kwalitatieve koelapparatuur voor winkels en horeca. Alle apparaten zijn stekkerklaar en worden gemaakt door zorgvuldig gekozen producenten. Kwaliteit en service staan bij KoelDeal voorop, maar natuurlijk wel tegen de beste prijzen!

Wij zijn leverancier van innovatieve en kwalitatieve commerciële koelapparatuur voor winkels en horeca.

Onze vitrines, koel- en vrieskasten, werkbanken en overige koelapparaten zijn volledig stekkerklaar en worden gemaakt door zorgvuldig gekozen producenten. Hiermee kunnen we een mix aan producten in verschillende segmenten aanbieden. Gaat u voor betaalbare functionaliteit of is naast de techniek ook de vormgeving en uitstraling van belang? Alles is mogelijk zoals variatie in afmeting, kleur en accessoires.

In onze webshop vindt u een groot aantal producten in verschillende categorieën die u direct kunt bestellen. Maar naast dit ruime assortiment kunnen we ook helpen bij het vinden van het apparaat wat u zoekt. Geef simpelweg aan wat voor type koeling u zoekt en waaraan deze zeker moet voldoen (bijv. maximale afmeting, kleur, capaciteit, een moderne of retro uitstraling, etc.) en wij gaan voor u op zoek. Vervolgens  ontvangt  u per  e-mail enkele opties met daarbij een vrijblijvende prijsopgaaf.

We willen dus niet alleen een webshop zijn maar onze klant helpen in het gehele proces. Dit kan zoals gezegd ondersteuning zijn in het zoekproces maar bijvoorbeeld ook het uit handen nemen van logistieke vragen. Want hoewel onze apparatuur door de vervoerder standaard tot bij de voordeur bezorgd wordt, kunnen we ook achter de drempel tot aan gebruikslocatie leveren. Neemt u dan vooraf contact met ons op en we bekijken samen met u de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over ons en onze producten, aarzel niet en neem contact op via e-mail of per telefoon!

Met hartelijke groet,
Koeldeal