Over ons

KoelDeal levert innovatieve en kwalitatieve koelapparatuur voor winkels en horeca. Altijd stekkerklaar en gemaakt door zorgvuldig gekozen producenten. Kwaliteit en service staan bij ons voorop, maar wel tegen de beste prijzen!

Wij zijn leverancier van innovatieve en kwalitatieve commerciële koelapparatuur voor winkels en horeca.

Onze vitrines, koel- en vrieskasten, werkbanken en overige koelapparaten zijn volledig stekkerklaar en worden gemaakt door zorgvuldig gekozen producenten. Hiermee kunnen we een mix aan producten in verschillende segmenten aanbieden. Ga je voor betaalbare functionaliteit of is naast de techniek ook de vormgeving en uitstraling van belang? Alles is mogelijk zoals variatie in afmeting, kleur en accessoires.

In onze webshop vind je een groot aantal producten in verschillende categorieën die je direct kunt bestellen. Maar naast dit ruime assortiment kunnen we ook helpen bij het vinden van het apparaat dat je zoekt. Geef simpelweg aan wat voor type koeling je zoekt en waaraan deze zeker moet voldoen (bijv. maximale afmeting, kleur, capaciteit, een moderne of retro uitstraling, etc.) en wij gaan voor je op zoek. Vervolgens ontvang je per  e-mail enkele opties met daarbij een vrijblijvende prijsopgaaf.

We willen dus niet alleen een webshop zijn maar onze klant helpen in het gehele proces. Dit kan zoals gezegd ondersteuning zijn in het zoekproces maar bijvoorbeeld ook het uit handen nemen van logistieke vragen. Want hoewel onze apparatuur door de vervoerder standaard tot bij de voordeur bezorgd wordt, kunnen we ook achter de drempel tot aan gebruikslocatie leveren. Neem dan vooraf contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Wat maakt ons anders en waar staan we voor
We houden het graag simpel en duidelijk. Op onze website kun je daarom simpel en makkelijk bestellen en worden onze koelingen snel én altijd gratis geleverd. Bij Koeldeal vind je daarom ook geen wir war aan producten maar alleen stekkerklare koelingen omdat we daar simpelweg iets van af weten. En zo kunnen we je voorzien van informatie als je vragen hebt en helpen bij het zoeken naar het best passende apparaat. 

Werkwijze
Ook hier is ons motto “Hou het simpel en duidelijk”. Dus korte communicatielijnen, zeggen zoals het is en doen wat je zegt. Dit betekent dat we ook zeggen als er iets niet kan. Maar dan is het natuurlijk wel aan ons om alternatieven te geven en samen naar een andere oplossing te zoeken. Kortom, je weet altijd waar je aan toe bent.  

Ook voor jou staan we klaar!
Heb je vragen laat ons dit weten en we gaan er mee aan de slag! Bel hiervoor naar 
085 – 0600 868 of stuur een mailtje naar info@koeldeal.nl

Met hartelijke groet,
Eric en Yavuz
Koeldeal

En dan nog even dit….: Steeds vaker vragen onze klanten of we naast koelingen ook producten kunnen leveren zoals friteuses, ovens of vaatwassers. En dit kunnen we zeker! Want voor de merken op onze site kunnen we alle apparatuur leveren. Dus mail ons dus gerust het apparaat wat je wilt aanschaffen en je ontvangt ook hiervoor de scherpste prijs.

Snelle levering

Altijd gratis bezorgd

Hoge klantwaardering

Laagste prijs garantie

Wat klanten over ons zeggen

Monkey Town
Snelle levering!
Lees verder
Voor onze keukens in Eindhoven en Mierlo heeft Koeldeal de apparatuur geleverd. Een sterk punt was dat de apparatuur er snel en volgens afspraak was. Voor de installatie hebben ze ons in contact gebracht met de juiste installateurs. Prettig samengewerkt en heldere afspraken.
IJscafe De Plaets
Top bedrijf!
Lees verder
Voor onze nieuwe ijssalon hebben we een schepijsvitrine van het merk Igloo besteld. De aannemer moest het raamkozijn eruit halen zodat de koeling binnen kon. Koeldeal heeft de levering prima met de aannemer afgestemd.
Sandra Timmers
Uitstekende service!
Lees verder
Snelle levering en uitstekende service! Zeer tevreden.
Van Lieshout
Volgens afspraak!
Lees verder
Onze Combisteel koelkast met glasdeur ontvangen. Netjes volgens afspraak en snel geleverd.
Sahara
Klantvriendelijk!
Lees verder
Helaas was de vriezer die we wilde niet op voorraad maar we kregen direct twee alternatieven aangeboden. Eentje daarvan hebben we meteen besteld en werd 5 dagen later al geleverd.
Previous
Next